Cursus 4: Babymassage

Babycursus

Babymassage is super leuk om te doen en zorgt er voor dat de band tussen jou en je baby (nog) sterker wordt en je zijn of haar lichaamstaal leert begrijpen. Massage heeft een kalmerende invloed op het lichaam, ontwikkelt de tastzin en leert je baby op vertrouwen en zachtheid te reageren. Een ideale basis voor jullie hechtingsrelatie. Daarnaast is het een bijzondere manier om contact te maken met je baby: tijdens de massage zet je de dagelijkse drukte even helemaal opzij en geniet je alleen maar van elkaar.

CURSUS BABYMASSAGE


Shantala Babymassage
Deze vorm van massage is geschikt voor alle baby’s: gezonde baby’s, huilbaby’s of couveusekindjes. Oorspronkelijk is Shantala een lichaamsmassage die in India gegeven wordt tijdens de dagelijkse verzorging van baby’s. Ouders geven hiermee warmte en geborgenheid aan hun kinderen, zodat die kunnen opgroeien tot emotioneel evenwichtige mensen. Het is wetenschappelijk bewezen dat babymassage goed is voor de ontwikkeling van je baby en een herstellende én helende werking heeft.

Goed om te weten
Ik geef deze babycursus aan huis, waar jij en je baby het meeste op je gemak zijn. Op verzoek kan dit ook in een groepsverband met andere ouders en baby's. Leuk om te weten is dat je deze cursus ook al kunt volgen terwijl je zwanger bent, zo kun je na de geboorte van je kindje meteen aan de slag.  

Individueel - € 150,-

Created with Sketch.

Deze cursus - bestaande uit 3 lessen - geef ik bij je thuis. We zorgen samen voor een fijne sfeer waarin jij en je baby zich goed voelen. Na de 3 lessen kun je zelf de massage vaker toepassen.

Groepscursus - € 90,-

Created with Sketch.

Deze cursus - bestaande uit 4 lessen - kan gegeven worden aan 3 tot 5 personen. Alles in overleg. 

Reiskosten - €0,20 per kilometer

Created with Sketch.

We gaan altijd samen in gesprek om te kijken welke vorm het beste bij je past. Op basis van jouw wensen stel ik een prijs samen. Neem daarom altijd vrijblijvend contact met me op.