Cursus 4: Babymassage

Babycursus

Babymassage is super leuk om te doen en zorgt er voor dat de band tussen jou en je baby (nog) sterker wordt en je zijn of haar lichaamstaal leert begrijpen. Massage heeft een kalmerende invloed op het lichaam, ontwikkelt de tastzin en leert je baby op vertrouwen en zachtheid te reageren. Een ideale basis voor jullie hechtingsrelatie. Daarnaast is het een bijzondere manier om contact te maken met je baby: tijdens de massage zet je de dagelijkse drukte even helemaal opzij en geniet je alleen maar van elkaar.

CURSUS BABYMASSAGE


PRIJS: € 65,- 
per persoon
Minimaal 4 deelnemers

CURSUS BABYMASSAGE


Shantala Babymassage
Deze vorm van massage is geschikt voor alle baby’s: gezonde baby’s, huilbaby’s of couveusekindjes. Oorspronkelijk is Shantala een lichaamsmassage die in India gegeven wordt tijdens de dagelijkse verzorging van baby’s. Ouders geven hiermee warmte en geborgenheid aan hun kinderen, zodat die kunnen opgroeien tot emotioneel evenwichtige mensen. Het is wetenschappelijk bewezen dat babymassage goed is voor de ontwikkeling van je baby en een herstellende én helende werking heeft.

Goed om te weten
Ik geef deze babycursus aan huis, waar jij en je baby het meeste op je gemak zijn. Op verzoek kan dit ook in een groepsverband met andere ouders en baby's. Leuk om te weten is dat je deze cursus ook al kunt volgen terwijl je zwanger bent, zo kun je na de geboorte van je kindje meteen aan de slag.