Coach voor 
moeder & kind

 

Als jeugd- en praktijkverpleegkundige werk ik samen met andere professionals op het gebied van moeder- en babyzorg zoals verloskundigen, consultatiebureaus en huisartsen. Ik ben docent verpleegkunde in MBO-onderwijs, integrated medicine hulpverlener, babyconsulent en leefstijlcoach. Daarnaast ben ik docent babymassage, docent mindfulness én als moeder van 4 kinderen ook ervaringsdeskundige.

Moederkracht voor elke mama
Ik geloof dat gezondheid en vertrouwen de basis zijn van een krachtig gezinsleven.  Als mama gezond en gelukkig is, dan straalt dat uit naar het hele gezin. Moederkracht zit in elke mama, alleen moet het soms eerst nog even ontdekt worden. In die zoektocht ben ik er voor je. 

Moederkracht | Joska Franssen

In 2004 werd ik zwanger van mijn eerste kind en ging ik vol enthousiasme een nieuwe levensfase in. De probleemloze zwangerschappen met unieke thuisbevallingen zorgden voor vier positieve beval-ervaringen. Het is niet vanzelfsprekend dat alles normaal gaat. Een op de vier vrouwen heeft namelijk een nare ervaring tijdens dit belangrijke moment in haar leven. Mijn missie is om elke vrouw deze unieke en positieve ervaring te gunnen. Dit doe ik op persoonlijke wijze in mijn cursussen. Door je zelfvertrouwen te geven en te laten ervaren welke kracht een vrouwenlichaam heeft. Het is een kans om jezelf het grootste cadeau ooit te geven. 

Mijn eerste kind was een onrustige baby. Excessief huilen, geen structuur, etc. Als moeder kwam ik tot de ontdekking dat, ondanks alle hulpverlening, het zorgen voor een baby niet altijd makkelijk is. Persoonlijke begeleiding miste ik in deze nieuwe levensfase.  

 

Het was prachtig, maar de gevoelens van onzekerheid waren minder leuk. Door je samen voor te bereiden met gedegen informatie over zwangerschap, de bevalling en het eerste levensjaar kun je een hoop angsten en onzekerheden voorkomen. 

Ik laat je op een inspirerende manier jouw moederkracht ontdekken en geef je inzichten. Samen maken we een vertaling naar jouw wensen en zorgen we ervoor dat de babytijd ook echt onvergetelijk is. Dan kom je er achter wat een bijzondere oerkracht de moederkracht van jou is...